Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 22. syyskuuta 2012

Poniraveissa

Meidän perhe vietti tämän päivän poniraveissa. Kuvat tosin jo eiliseltä, kun käytiin vähän virittäytymässä tunnelmaan! Tänään olikin niin sateista, että ei paljon viitsinyt kameraa kaivaa esillekään!
Olipas muuten kaikenlaista hauskaa! Oli pupujen, ponien ja vuohien agility näytöksiä. Pupuja pääsi lapset silittelemäänkin. Tottakai talutusratsastusta ja -ajelua, tietenkin niitä poniraveja, keppihevos agilityyn sai vapaasti lapset osallistua ja juostiinpa siellä pari keppihevoskisaakin.
Aamunkin oli tarkoitus osallistua, mutta viime tipassa päikkäriväsyuhmakohtaus iski ja Aamulta jäi kisa väliin. Jälkikäteen tietysti harmitti.

Meillä onkin viimeinen kuukausi eletty sellaisenkin uhman kourissa, että eipä ole tuolla tytöllä tainnut tähän mennessä uhmakautta ollakkaan. Uhhhuh sanon minä! Toivottavasti pahin alkaa pian olla ohi?!?
Sivulliset kyllä vitsailee tietävänsä keneltä se on perittyä...

Sateesta huolimatta oli mukava tapahtuma, harmittaa, kun itse en voinut ihan täysillä siihen paneutua. Onneksi oli Uraputki-isälläkin viikon ainoa vapaapäivä, joten Aamu pääsi isän kanssa ottamaan ilon irti, Äiskän hoitaessa "järjestövelvollisuuksia".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti