Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 21. syyskuuta 2012

Parasta kaveria ja oksutautia...

Eivätkä muuten sitten todella ole samaa tarkoittava asia!
Aamu halusi eilen lähteä keskenkaiken satujumpasta. Oli kuulemma väsy. Siis mitä!? Nyt ei ole kaikki kunnossa, raksutti heti.
Yöllä sitten heräsin, kun itkuinen Aamu huuteli sängyssään. Neiti oli selkeesti kuumeessa ja valitti päänsärkyä. Hetken päästä sitten syöksyttiinkin vessaan ja ehdittiin kerrankin! Pari tuntia meni yöllä valvoessa, mutta nyt tuntuisi olevan terve ja pirteä neiti talossa! 
Toivottavasti tauti silti kiertäisi meidät muut!

Paras kaverihan on aina menossa mukana? Ja pitää huolen sinunkin tavaroistasi? Ottaa kaiken vastaan, eikä silti valita kertyneestä taakasta?
Noh... Tiedä häntä noista kriteereistä, mutta ainakin tämä "paras kaveri" ne täyttää ihan kiitettävästi.

Ostin tämän ihanan ystävän, ruskean, ison, nahkaisen laukun Huittisten härkäpakarin laukku-centeristä, jollain viime kevään työmatkoista. Kävin vain kurkkaamassa, mutta tämä ihastus iski silmiini välittömästi! Siellä se sitten kaapin perukoilla odotteli kesää, koska hoitolaukuksihan tämä piti säästää.
Ja kyllä tämä onkin palvellut!
Pitkän olkahihnan ansiosta se keikkuu sujuvasti matkarattaiden ja vaunujen aisassa, mutta taipuu hyvin olalle myös pikkulenkeistäänkin.
Sisältä se jakaantuu kahteen isoon puoliskoon, toiseen pannaan vaipanvaihtovälineet ja toiseen mahtuu sekä Onnin, että Aamun varavaatteet. Väliseinässä olevaan taskuun hujahtaa pussukallinen pampuloita ja kampa ja kaikkea muuta siistiytymiskamaa. Sisäpuolen sivutaskussa majailee äidin hygieniatuotteet.
Etupuolen läppätaskuun mahtuu samaan sulaan sopuun kännykkä, lompakko ja kalenteri. Takapuolen tasku viihtyy tyhjillään.
Ja kaiken tämän jälkeen laukkuun jää vielä runsaasti tilaa! 
Ostoksilla sinne voi livauttaa vielä pikkuostokset, kyläillessä Aamun leluvarasto matkustaa siellä. 
Sinne meni myös kesällä vesipullot ja aurinkorasvat, eikä tosiaan tehnyt edes tiukkaa.
Ja silti, kaikesta tavaramäärästä huolimatta, se on kaunis!

Tämä oli sitä rakkautta ensisilmäyksellä!


2 kommenttia:

 1. Uih! Toivottavasti oksut meni jo ohi, eikä muille tule oireita. Meillä ei (kopkop) ole ollut oksupoksuja pariin vuoteen, mutta viimekertainen oli todella raju ja sairastuin siihen itsekin. YÖK!

  Todella tyylikäs laukku, joka näköjään imee sisuksiinsa ihan kaiken tarpeellisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi vaikuttaisi siltä, että me muut säästyttiin! Mikä lie tauti oli, vai oliko neiti syönyt jotain epäsopivaa?!? Pääosin kyllä ollaan samoilla eväillä, mutta mistäs sitä tietää? Oksutaudit onneksi on aika harvinaisia ja tämän kertainen meni tosi helpolla ohitse! Ei tullut yhtään pyykkiäkään!

   Poista