Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

1-vuotis kuvat

Meillä lähestyy Onnin 1-vuotis synttärit, kutsut on jo koneella valmiina, enää tulostus ja postitus. Tarjoiluja on alustavasti mietitty, lahjan kanssa ollaan vielä ihan hukassa, mutta 1-vuotis kuvaus on varattuna.

Aamun 1-vuotis kuvaa varten saimme lahjakortin, joka sisälsi myös perhekuvan, niinpä varasimme Onnin kuvauksen yhteyteen perhepotretin päivityksen.  Viimeisen parin viikon ajan olen pyöritellyt päässäni erilaisia asu vaihtoehtoja. Ei ole ihan helppoa pukea koko perhettä fiksusti ja toisiinsa mätsäten. Kuvat otetaan miljöössä ja sekin asettaa vaatimuksensa. (Provinssissa rokkaavat voivat pitää silmiään auki, samat maisemat vilahtelevat tulevaisuudessa meidän perhealbumissamme.)

Katsastelin Villervallaa, mutta sopiva asupari olisi pitänyt tilata Villervallan omasta nettikaupasta Ruotsista. Paikallisissa putiikeissa mikään ei ole sytyttänyt. Ehdottomasti ei kuoseja, hillitysti värejä jnejne… Lisäksi Uriksen ja minunkin pitäisi kohtuu helposti sujahtaa samaan kuvaan!

Lopuksi keksin, että voisin tilata jotain kivaa Nextiltä ja siitä se idea sitten lähti: Farkkua ja valkoista kaikille!

SyndeK1Syndek2

Onnille on hankalampi löytää, suosikki on tuo yläkuvan body, siihen löytyisi omasta takaa farkut pitkillä lahkeilla, shortseja saattaisi joutua vähän metsästää! Ensimmäinen asu on paljon kivempi Nextin sivuilla paremmassa kuvassa.

syndeMSyndem1SyndeM2syndem3

Aamulle mekko lienee mieluisin vaihtoehto, 2 kuvan denim-mekko olisi kiva valkoisten legginsien kanssa, viimeisen kuvan perhosmekko on sama kuin Aamun persikan värinen synttärimekko. 3. kuvan tunika olisi kiva farkkushortsien kanssa.

SyndekappahlSyndet kappahlsyndethm

syndet jsyndetjsyndtlon

Äiskä ja Uris joutuis varmaankin vaatekaupoille ainakin joiltain osin…

Nextin suomenkieliset sivut oli jostain syystä poissa toiminnasta, tilaus saa siis odottaa ainakin huomiseen, jääpähän aikaa pähkäillä, mikä asu olisi mieluisin.

Minkälaisissa asuissa muiden perhekuvat on otettu?

2 kommenttia:

 1. Perhekuva? Mikä perhekuva? :D Meistä ei ole otettu perhekuvaa, i-ki-nä! Aina se unohtuu tai siirtyy. Täytyisi ehkä ottaa se vielä kun kaikki suostuvat samaan kuvaan ;).

  Itse ajattelisin sen niin että sellainen kuva jossa kaikilla on päällä just ne omat lempparivaatteet niin olis kiva eli en ehkä kuvaa varten alkaisi mätsäämään perheenjäseniä kun ei muutenkaan tehdä niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meilläkään tosiaan muuten mätsäillä kauheasti :D Mutta kaikki noi vaatteet on sellaisia, joissa kukin meistä viihtyisi koska tahansa arkioloissakin. No Onnista on tietty paha sanoa, se vilistäisi varmaan mieluiten vaippasillaan!

   Selvää on, että kaikkein luonnottominta meille olisi pukea jotain juhlavaa ylle kuvaa varten, tuommoinen kotoinen ja siisti on paljon enemmän meidän juttu!

   Poista