Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Värejä pojalle!

Kipaisin Seppälässä täsmäostoksilla. Onni siirtyy tässä kesän aikana koosta 74 kokoon 80, 80 kokoista oli ihan hyvin jemmassa, mutta jotain piristystä sinne kaivattiin.

Tykkään Seppälän Baby malliston iloisista vaatteista, väreineen ja selkeine kuoseineen, viime aikoina isompienkin lasten mallistoissa on ollut vähän samaa tyyliä.

IMG_8941[1]

Olen lukenut kovasti pettyneitä kirjoituksia Seppälän vaatteista, eikä itselläkään ihan puhtaasti hyviä kokemuksia ole. Keväällä ostettu keltainen huppari, on mennyt jotenkin epäryhdikkääksi ja nuhjuisen oloiseksi parissa pesussa. Ja viime kesänä Aamulla oli helle mekko joka haalistui yhdessä pesussa.

Toisaalta, Aamulla on ehkä maailman parhaat kurahousut Seppälästä, oma suosikki on Onnin jääkarhu yöpuku, jota on pesty varmaan 20 kertaa, eikä se ole mennyt miksikään. Paljon on kyse siis sattumastakin. On niitä pettymyksiä tullut vastaan muidenkin ketjujen vaatteissa, huomattavasti kalliimmissakin!

Mielestäni nämä nimittäin ovat varsin edullisia, t-paita 6,95€, pitkähihainen 12,95€ ja housut 7,95€. Äkkiä mieleeni ei tule kuin h&m, joka päihittäisi hinnassa.

IMG_8328

Lemppari!

IMG_8267

Pikku-pettymys…

Semmosta tällä erää, minäpä jatkan sohvan nurkassa niiskuttamista, juhannussuunnitelmien hautomista ja illan miikkari kutsujen odottelua.

Olette varmaan huomanneet, että Me&I:lla alkoi ale viime viikolla… Itse sain kutsun esittelijän omille kutsuille tälle iltaa, luvassa aleostojen lisäksi mallikappale poistoja. Kauttahan jatkuu enää keskiviikkoon asti, että jos mielessä oli aleshoppailut, niin nyt alkaa olla kreivin aika!

3 kommenttia:

 1. Kivan värikkäät ostokset! :)

  Me&i:lta odotan verkkokaupan alea, jos sieltä saisi hamstrattua muutaman jutun kunnon alella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko mitään hajua, koska verkkokauppa aloittaa ihan kunnon alen?

   Poista
  2. Veikkailisin ensi viikkoa. :)

   Poista