Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Lapsi tallessa!

Minulta kyseltiin kiinnostusta testata ja kommentoida Ikast Etiketin tuotteita. Koskapa meillä syksyllä aloitellaan hoito ja vaatteisiin on jollain konstilla nimet saatava, lähdin riemusta kiljuen kokeilemaan tuotteita.

Mutta merkkausjuttujen lisäksi löysin jotain ajankohtaisempaakin, nimittäin info band- rannekkeet.

infoband-11-01filmclip2

Meillä on kesäksi suunnitteilla reissua ainakin muumimaailmaan, laivalle, farmari-messuille, ähtärin eläinpuistoon ja wasalandiassa jo kävimmekin ranneketta testaamassa.

Meillä on tottakai opetettu Aamulle oma nimi ja vanhempien nimet, mutta aina siitä ei ole apua. Itse bongasin vapputorilta itkevän, isän hukanneen tyttösen, joka hädässänsä muisti ainoastaan oman ikänsä ja etunimensä. Toritapahtumassa ei kuitenkaan ollut infopisteitä tai kuulutus järjestelmiä, joten noilla tiedoilla ei pitkälle pötkitty!

Vähän itseäkin jännitti, mutta pienen haastattelun jälkeen löysimme paikan, jossa isä oli viimeisen kerran ollut tallessa ja hetken kuluttua huolestunut isä saapuikin paikalle.

Infoband-rannekkeissa on tila puhelin numerolle ja lisätiedoille, johon voi kirjata sairauksia, allergioita, lääkityksiä tai, kuten minä tein, pelkät nimet.

IMG_8973

IMG_8976

Kuulakärkikynä tarttui hyvin, muovisen materiaalin ja uudelleen suljettavan lukon ansiosta ranneketta voi käyttää uudelleen ja kahden käden avausmekanismin ansiosta pieni lapsi ei itse saa ranneketta auki.

Valittavissa oli 11 hauskaa, lapsekasta kuosia tytöille ja pojille, meillä Onni sai ritarit, Aamu kruunut ja kummityttö saa puput! Aamu ainakin tykästi omaansi niin, että haluaisi käyttää sitä kotonakin.

IMG_9078[1]IMG_9040[1]

Lukitusmekanismi löystyi hieman ekalla käyttökerralla, pitää edelleen hyvin ja ajaa asiansa, mutta katsotaan kestääkö kaikki kesän riennot. Monivuotiseksi näistä ei siis ole, hyvällä omallatunnolla voi syksyllä liimata leikekirjaan muiden rannekkeiden kaveriksi ja hankkia seuraavaksi kesäksi uuden.

Tykkäsin kuitenkin tästä ranneke jutusta enemmän kuin infolaatoista, jotka tälläkin kertaa olisi saanut kiinnitettyä ainoastaan kenkiin, ei ihan loisto paikka, eikä meillä moniin kenkiin saisi kiinnitettyäkään…

Vaatteiden merkkaamisesta postailen vähän myöhemmin, urakka on laitettu aluille jo viikko sitten, mutta käyttökokemuksia vielä keräillään!

Wasalandiasta lisää huomenissa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti