Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Sääretsääretsääret (buzzador)

Sain Buzzailtavaksi Veetin ihokarvanpoistotuotteita,sain testattavakseni Veet EasyWax Sähkökäyttöinen roll-on-vahan ja Veet Precision Wax & Care vahakynän.

Ensimmäisellä on tarkoitus vahailla sääriä tms. isompia alueita, toisella voi vahata kasvojen aluetta, kuten kulmakarvoja, ylähuulta missä nyt hajakarvoja sopivasti majailee.

IMG_8257

Kavereille tuli jaettavaksi kylmävaha liuskoja, kaikki 6 kpl.Päättelin, että vaihtoehtona oli siis tehdä 6 kaverin toinen sääri laikukkaaksi tai 1-2 kaverin molemmat sääret sileiksi. Valitsin 1-2 kaveria. Voi olla, että ajatus oli jakaa 1 liuska/kaveri, mutta kuka testaa yhtä liuskaa, kun loppujalan joutuu sitten kuitenkin käsitellä jollain muulla?

Itse olen testannut Easy Wax, laitetta. Verrokiksi vahasin toisen säären kylmävahaliuskoilla.

Sähköisen vahauslaitteen idea on toimia vähän kuin vahan termospullona. Laite täytetään vahapatruunalla ja kytketään verkkovirtaan, annetaan lämmitä n. 20 min (max.40 min) ja otetaan käyttöön.

IMG_8304IMG_8306

 

 

Ohjeen mukaan 20 min. kohdalla vahan levitystä tuli testata paperille, mikäli se ei ollut riittävän notkeaa tuli lämmitystä jatkaa, kuitenkin maximissaan 40 min. Laitteessa ei ollut minkäänlaista merkinantoa ilmaisemassa kumpaakaan, vahan valmiutta tai sitä 40 minuutin aikarajaa. Olisin sellaista kaivannut, kun itse en ole ikinä ollut kello kaulassa kulkeva ihminen!

Sitten levittämään ja täytyy myöntää, että roll-on levitys päällä vaha levittyi oikein sujuvasti! Perinteiseen tapaan paperilappu sääreen, silottelu ja repäisy. Hyvin lähti. Toisaalta, kylmävaha liuska oli nopeampi ja yhtä tehokas ja jätti jälkeensä vähemmän suttua.

IMG_8313IMG_8312

Pinkkiä, testattavaa vahaa jäi repäisyn jälkeen reippaasti paperin reunamille, sen poistaminen on vähintäänkin raivostuttavaa ja noilta alueilta ei tietenkään karvatkaan lähteneet kunnolla.

 

IMG_8314IMG_8315

Kylmävahaliuska jätti jälkeensä vähemmän ylijäämä vahaa.

Lopuksi ylimääräinen vaha poistetaan pakkauksessa tulevilla öljypyyhkeillä TAI vauvaöljyllä. Itse tempaisin säärilleni tuon öljypyyhkeen ja sain mukavan allergisen reaktion. AUTS! Ja ei, en ole tietääkseni yliherkkä millekään. Ihottuma asettui muutaman päivän kuluessa.

IMG_8317

Ensi kerralla täytyy kokeilla tuota vauvaöljyä. Kasvoja en tästä säikähtäneenä ole vielä uskaltautunut vahailemaan, ehkäpä viikonloppuna.

2 viikkoa vahauksen jälkeen sääret on jo karvaiset, oman kokemuksen mukaan höylällä pysyvät poissa vajaan viikon, sokeroinnilla liki 4 viikkoa.

Itse pyyhkäisen jatkossakin sääret mielummin höylällä, nopeasti, vaivatta ja ilman tahmaista vahaa! Onneksi oma säärikarvasto on hentoista mallia!

 

Toivottavasti seuraavaksi saan buzzattavaksi jotain omalla kohdalla toimivampaa, Buzzadorina toimiessanihan saan testattavakseni uusia tuotteita, sitä vastaan, että kerron niistä ystävilleni todellisessa elämässä ja/tai sosiaalisessa mediassa.

Kampanjaan osallistumisesta saa aina itse päättää, varsinaista palkkaa ei makseta, mutta onhan se mukava päästä kokeilemaan jotain uutta! Enpä olisi tätäkään laitetta tullut itse koskaan hankkineeksi. Lisäksi ahkeralla buzzailulla kerryttää itselleen pisteitä, joiden avulla pääsee yhä useampiin kampanjoihin mukaan.

Jos kiinnostaa niin liittymään pääsee mm. tätä kautta.

Muutama lukija onkin buzzadoriksi tiensä löytänyt!

2 kommenttia:

  1. Joskus olen vaatin kylmävahaliuskoja sekä lämminvahaa käyttänyt, tummana kun omaan mustat säärikarvat. :/ Paras ystävä on kuitenkin nykyään laadukas epilaattori, jonka säännöllinen käyttö on tehnyt karvoistakin harmaita mustan sijasta, ja paaljon hentoisempia. Kainaloiden suhteen olen miettinyt laser-poistoa, joka pitäisi nuo mustat riesat lopullisesti poissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epilaattori on täysin vieras kokemus, puhumattakaan laseroinnista. Olisihan se aika unelma tilanne, päästä eroon kaikesta karvanpoistosta ikuisesti!

      Poista