Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Onnin ja Aamun päivähoito: osa 3, vaateiden merkkaus

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, minua pyydettiin testaamaan Ikast Etiketin tuotteita, joita on testailtu mm. Papulandiassa, Hupulaisten parissa ja Väri-epä-suoralla

Tilasin noiden rannekkeiden lisäksi Stikins-lappuja, silitettäviä nimilappuja minulla olikin ollut heiltä jo aiemmin, mutta silittäminen ei todella ole mun juttuni!

Tilaaminen itsessään oli helppoa http://www.labelyourself.com/fi sivulla klikkailin tuotteet koriini, ennen koriin klikkaamista ilmoittelin kappalemäärät ja tarroihin painettavan tekstin.

Maksaminen onnistuu luottokorteilla, paypalilla tai klarna-laskulla. Itse maksaisin mieluiten verkkopankki-linkin kautta, joten mieluista maksuvaihtoehtoa ei ole tarjolla ainakaan minulle. Myös postikulut 4 € ovat mielestäni kovat a4-arkille kiinnitetyistä tarralapuista…

Tarrat tulivat n. viikon kuluttua tilauksesta.

Sitten vaan testaamaan! Ajattelin kokeilla liimailua mahdollisimman erilaisille pinnoille, tosi asiassa meillä merkataan hoitoon ulkovaatteet ja asusteet, unilelut, reput yms. sisävaatteita en meinaa nimikoida.

IMG_8965

Tälläinen läjä tuli merkkailtua!

Tarrojen luvataan kestävän konepesun 40 asteessa, niin pyykki-, kuin astianpesukoneessakin. Liimailin useimmat tarrat pesulappuihin, kuten ohjeessa käskee, mutta lisäksi tein koe-erän vaatteita, joissa liimasin lapun suoraan kankaan pintaan (trikoo ja farkku kankaat), näissä lappu lähti heti ensimmäisessä pesussa. Sen sijaan pesulappuihin kiinnitetyt tarrat ovat testivaatteissa pysyneet mainiosti!

Ulkovaatteita ei tule pestyä kovin usein, joten niissä läiskin tarrat sopivaksi katsomaani paikkaan, vaihdetaan sitten uudet tilalle jos edelliset tippuu!

Hiekkaleluissa tarrat ovat leikeissä pysyneet hyvin, tuttipullon kylkeen läiskäisty tarra on kestänyt konepesun uudestaan ja uudestaan. Kengän läppään ja “crocsin” hihnaan kiinnitetyt nimilaput ovat parin viikon päivittäisestä käytöstä huolimatta yhä tallessa.

Täytyy tilata näitä lisääkin! Itse olisin toivonut pientä kustomointi mahdollisuutta näihin Stikins-lappuihinkin. Monissa muissa tuotteissa voit valita tarran ja tekstin värin, tekstin fontin ja lisätä ehkä kuvankin. Turhamaista, mutta silti!

Stikins-laput joka tapauksessa ovat minun juttuni merkkauksessa, joka usein tapahtuu kiireessä ennen hoitoon lähtöä!

7 kommenttia:

 1. Täytyykin noita kyllä ottaa meillekin kun tulee nimikointi ajankohtaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo tarrojen läiskiminen tosiaan helppoa, etenkin jos ei tosiaan tarvi pesussa pysyä.

   Poista
 2. Laitoin anopin silittämään niitä silitettäviä ja ne on pysyneet pesussa ja kuivurissa hyvin. Tarrat oli pettymys! Vaatteissa eivät pysy. :/ ulkovaatteissa ja kumppareissa on nyt sitten niitä ja niissä kohtuullinen pysyvyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pitänyt tehdä aiheesta 2. Postaus mutten ole saanut aikaiseksi.

   Poista
  2. Silitettävät tosiaan pysyi meilläkin hyvin vaatteissa, mutta esim. kenkiin niitä oli vähän mahdoton saada, enkä tosiaan fanita sitä silittämistä!

   Poista
  3. Ja vähän mun turhamaisuuteni huutaa noihin tarroihin kivempaa ulkonäköä :D

   Poista
  4. Totta, tarrat vois olla nätimpiä!

   Poista