Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Molo Polly–mitoituksesta

Kuten jo eilen mainitsin, meille kotiintui Molon Polly… Jännityksellä odotan syksyä ja käyttökokemuksia; vaikuttaa, että moni Moloon kerran tutustunut, ei ole pois vaihtanut!?

Onnille sovittelin, mutta sovituskuvia saatte vasta sitten, kun jätkä oppii seisomaan! Ihan turha testailla haalarin istuvuutta konttivan kaverin yllä.

Saatte sen sijaan vähän vertailukuvia parin Reimatec-haalarin kanssa. Molemmat haalarit on jostain 2010-2012 välimaastosta, jos joku tietää tarkempia vuosilukuja niin hihkaiskoon!

Ja Pollyhan on tosiaan kokoa 86 cm.

 

IMG_8792[1]

 

IMG_8794[1]IMG_8793[1]

Ensimmäisissä kuvissa Pollyn alla on Reiman 86 kokinen tec-haalari. Koko ero on aika huima! lahkeissa ja hihansuissa n.4 senttiä pituuseroa, haara-lahje on pollyssa n. 2cm lyhempi ja vyötärö samanlevyinen, reiman hihat ja lahkeet on reilusti väljemmät.

IMG_8798[1]IMG_8797[1]

IMG_8796[1]IMG_8795[1]

80cm verrokkihaalari on Reimatecin baby-mallia, mikä selittää tuon reippaamman leveyden, haara-lahje sama, menee osittain baby-mallin piikkiin sekin. Hihansuissa ei juuri tule mittaeroa, kainalot kohdikkain n.1-1,5 cm Pollyn “eduksi”. Lahje Pollyssa on n. 3,5 cm pidempi.

Aika erilaisia mitoituksia ja malleja. Poikien tyyliin blogista löytyy vertailua Molon ja Reiman tämän kevään takeista, Reimahan niukensi mitoitustaan… Olisipa hauska nähdä sama vertailu haalareista, onko joku törmännyt?

Käyttökokemuksia sitten syksymmällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti