Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Aamu tallityttönä

Me käytiin vähän jeesailemassa tallilla, kun yksi sairasti, toinen oli hautajaisissa ja kolmannella oli työkiireitä.

Perjantai aamupäivän tehtävä oli laittaa 11 pientä karvaista ponia ulkoilemaan. Ei aivan paha rasti! Onni nukkui päikkäreitä, Aamu ratsutti ensin kepparia ja sitten ihka oikeaa ponia.

Helmi3

Vielä joitain vuosia sitten, kun olin huoleton, lapseton, työtön (=nuori), oli hevoset minulle ilma jota hengitin. Viikossa oli 7 hyvää päivää “harrastaa”. Nyt harrastusta on vuosien ajan tekohengitetty,elpymisen toivo vilahtaa joskus silmissä, mutta vielä vain ohimennen.

Yhä vain astuttuani sisään tallinovesta minun on helpompi hengittää, olen läsnä juuri siinä hetkessä, keskityn ja unohdan kaiken muun. Yhtä aikaa kärsivällisesti ja kärsimättömänä odotan sitä sopivaa ajankohtaa hankkia oma hevonen. Kyllä se siellä tulevaisuudessa siintää!

IMG_5592

2 kommenttia:

  1. Hevosista on aina kiva katsella kuvia, mutta niiden lähellä alkaa pelottaa ihan hillittömästi. En ymmärrä hevosten elehdintää yhtään. Onneksi tyttökään ei ole ratsaille vielä ainakaan kinunnut, vaikka hevosista tykkääkin. Minusta ei olisi tallille viejäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne isoja eläimiä, ei ihme jos herättää pelottaviakin fiiliksiä. Itse olen jostain syystä hinkunut hevosten pariin pienestä asti, vaikkei niitä ollut likimainkaan. Aamua olen varovaisesti siedättänyt harrastuksen pariin, tyttö on innokas, mutta haluan varoa tuputtamasta liikaa.

      Poista