Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 14. helmikuuta 2013

Meidän eka Ticket!

Postaushiljaisuuden katkaisemiseksi jo toinen postaus päivälle. Mitään ihmeempää kiirettä ei ole elämässä ollut, lapsilla vaan on sen verran tuhoisa touhukas jakso meneillään, että aikaa koneella notkumiseen on jäänyt aika vähän.

Jostain syystä en ikinä ole erityisemmin kiinnostunut Ticketin vaatteista, mielikuva on aina ollut niiden kukkakuosien suuntaan ja ne ei vaan iske minuun. Tulee liikaa mieleen Marimekon inhokkiunikko.

Tässä taannoin kuitenkin postailinkin teille törmänneeni kirpparilla “valio-yksilöön”, joka siis muutti meille ensi talven varalle. Jotain vanhaa mallia tämä on, ei hajuakaan miten vanhaa. Kaikista Ticketin reiluus puheista huolimatta tämä kyseinen yksilö kuitenkin vaikuttaisi aika hyvin vastaavan kokoaan. Niinpä nappasin sen käyttöön jo nyt. Kasvunvaraa on, joten ehkä se menee ensi talvenakin, mutta jos ei, niin onpahan tullut käytettyä.

Helmi2

Ja nyt on pakko myöntää, että ihastuin! ainakin tällä lyhyellä jaksolla. Helppo pukea, todella lämmin, istuu hyvin ja oikean kokoisena varmasti vielä paremmin, kangas on tosi vahvan oloista (tosin sisältä kuoriutuu usein vähän nihkeä lapsi, joten hengittävyys voisi olla parempi, kirppis haalarissa on vaan paha sanoa onko se materiaalin vai edellisen käyttäjän vika). Parasta on kuitenkin tuo aivan ihana turkoosi väri!

Ehkäpä siis jatkossakin hankitaan Tickettejä, vaikka varmaan jatkossakin mennään aikalailla Reima edellä. (Panikoin muuten vähän Reiman kanssa. Kävin tutustumassa kaupassa Reiman kevään vk-tarjontaan ja ainakin tarjolla olevissa vaihtoehdoissa Tec materiaali oli muuttunut, eikä taatusti parempaan päin! Iik, toivottavasti ei kaikissa malleissa! Suoritan tutkivaa journalismia ja parin viikon päästä postausta aiheesta! Toivottavasti hyviä uutisia…)

4 kommenttia:

 1. Ei se Reimalla tietääkseni kaikissa malleissa ole muuttunut... Osassa vaan on sellaista ohuempaa ja notkeampaa. Sen kestävyydestä on tosiaan paha sanoa vielä mitään, syksyllä ollaan sitten taas viisaampia (tai toivottavasti jo aleaikaan :D).

  Ihanan turkoosi haalari. Meillä on samanmallinen 92 senttinen ollut käytössä koko talven ja tyttö oli syksyllä jo 94cm pitkä... Luulin ettei mahtuisi enää mutta niin tuo vaan oli tänäänkin päällä. Tuo malli on vissiin vähän hämäävä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, ensinnäkin tuosta Reimasta, että ei kaikki mallit ole vaihtunut. Keston lisäksi olen nimittäin huolissani ko. materiaalin lian hylkimisestä. Tuo "jäykempi" Reimatechän on vähän kuin teflonia :D

   Malli on kyllä myöskin hämäävä, justiin tänään taas pukiessani testasin, että pojan saa puettua haalariin, ilman, että näkyy vilahdustakaan koko lapsesta, mistään aukosta, joten voisi kuvitella, että ainakin alku talvesta menee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :D Nyt on kovat paineet tehdä jatkossakin yhtä hyviä löytöjä!

   Poista