Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

perjantai 22. helmikuuta 2013

Muovaillaan!

Pukki toi meille ison muovailuvaha paketin (big bucket with dough, cittareissa alle 6€), vahat oli alkuun tosi hyviä, mutta kovettuivat sitten muutaman kerran jälkeen. Mutta, pelkästään toi oheismateriaali on vähintäänkin hintansa väärti.

Anoppi toi joulun jälkeen ison paketin Play doh muovailuvahoja, joten viime viikolla nakkasin parit kuivimmat pukin tuomista pois.

Ja meillä on muovailtu paljon! Niitä harvoja “leikkejä” joihin äiskäkin on helppo innostaa joukkoon :D

Kuvista voi myös päätellä, että meidän Me&I:t on kotiutuneet, koot osui aika nappiin, Onnin housut on vähän reilummat kuin ajattelin, otetaan varmaan vasta syksyllä käyttöön. Toisaalta kokoa pienemmät oli sovitettaessa turhan justit. Ärsyttävät kaksoiskoot.

Pandataskuinen tunika, toimii mekkona, kuten ajattelinkin, hihat ja kaulus on riittävän napakat, ettei reilu koko haittaa. Siitä onkin tullut äiskän ja Aamun uus lemppari!

Helmi4

Niin ja se Äiskän yrmis… Lähti sydänpyllyjen kautta etsimään tyytyväisempää omistajaa. Ei tod. ollut mun juttu!

2 kommenttia:

  1. Meillä tyttö halusi myös koko ajan askarrella ja piirtää. Meidän muovailuvahojen värit vaan on menneet aivan sekaisin ja ovat sen verran kuivuneet, että murustaa tosi paljon. Pitääkin ostaa tytölle ensi viikolla synttäripäivänä uudet muovailuvahat, jos ei huomenna tule lahjaksi.

    VastaaPoista
  2. Meillä on tyttö tarkka, että värit nimenomaan ei saa sekaantua. Hauskaa synttärien juhlintaa!

    VastaaPoista