Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 2. helmikuuta 2013

Pupu siellä, pupu täällä…

Meni sitten pupu pöksyyn…
images
Tarkoitus oli tänään postailla aiheesta käytettyjen lastenvaatteiden myyntihinnat. Lähinnä siitä kierosta tosi asiasta, että alennusmyynneistä voi ostaa esim. Reiman ulkovaatteita halvemmalla, kuin fb-kirpuilta käytettynä, jopa paljon käytettynä.
Tekstiä varten oli paljon kuviakin, ja faktatietoa jajajaja. Ehkä se kuitenkin oli vähän liian palopuheellinen. Loppupeleissähän se on jokaisen oma asia, millä hinnalla yrittää omat käytetyt kamppeensa pistää kiertoon.
Ehkäpä, jonain päivänä tulen toiseen aatoksiin, rohkaistun ja läiskäisen sen pläjäyksen tänne. Ehkä edes joku silloin havahtuu, jättääkin ostamatta sen törkeästi ylihinnoitellun haalarin. Siihen asti, minä jatkan alerekkien selailua ja käännän selkäni ylihintaa pyytäville kirppukauppiaille.

4 kommenttia:

 1. Aamen :D. Täsmälleen samaa mieltä! Sen takia meille tuleekin alesta paljon uutta tavaraa edullisesti kun käytettynä ei saa oikealla, hyvällä hinnalla!

  Mielellään olisin kyllä lukenut sen sun postauksen ilman pupuja!

  VastaaPoista
 2. Aamen täältäkin! Siksi ostan uutta alesta!!

  VastaaPoista
 3. Aamen täältäkin! Mulla on kirppareista vain huonoja kokemuksia. Tuntuu, että myynnissä on ihan ylihintaista sontaa ja sellaista, mitä itse en kehtaisi edes ilmaiseksi laittaa kiertoon (nyppyyntyneitä sukkiksia ja sukkia jne.) Toisaalta, eihän se ole hullu, joka kehtaa pyytää vaan se, joka suostuu maksamaan. Sanomattakin on selvää, että meillä suositaan kans niitä uusia vaatteita alesta. Ei ehkä se ekologisin vaihtoehto, mutta tätä se nyt on nykyään.

  VastaaPoista
 4. hmmm... Ehkäpä luen sen postauksen vielä kertaalleen läpi ja julkaisen vaikka huomenna.

  Mulla on pääsääntöisesti kirppareista hyviä kokemuksia. Aikaa ja vaivannäköähän se vähän vaatii, mutta kyllä silti iso osa meidän lasten vaatteista on second handia.
  Ulkovaatteista alkaa tosin isompi osa olla alehankintoja.
  Eniten mua korpeaa toi hinnoittelu, justiin mulle kaupattiin Calippon "laatu" kumppareita käytettynä hintaan 5 €, kun Citymarketin mammuttimarkkinoilla niiden hinta oli 4,95 €. Reimateceissä näkyy ihan hirmu hurjia hintoja!

  VastaaPoista