Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 5. helmikuuta 2013

Kutsut takana, postia odotellessa

 

Me&I kutsut on nyt onnellisesti takana päin. Olihan meille meteliä, kun reilun 80 neliön kämpässä oli 8 aikuista ja 9 lasta. Aamu oli evakossa mummulassa, mikä taisi helpottaa minun iltaani enemmän,kuin osasin ennakkoon arvatakaan.

Mallisto oli yllättävän paljon kivemmän näköinen livenä, kuin netissä. Valinnan vaikeus oli suunnaton ja tuska raastavaa, kun tilauksesta oli pakko jättää pois monta ihanaa juttua. Haluan kuitenkin, että meidän “vaatekaapin arvo” pysyy kohtuullisena, olkoon ne vaatteet miten ihania tahansa!

Aamulle tulee kaksi tunikaa, niistä pandataskun otin kokoa isompana, joten menee kesällä mekkona. Ja uskoisin, että sen käyttöikä jatkuu syksyllä, kun alle laittaa pitkähihaista. Yrmistunikan leikkaus oli aivan älyttömän kaunis. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä!

131203_individ_130115131204_individ_130115

 

Kovasti kaivelemaan jäi tuo traffic-tunika, joka livenä oli yllättävän ärhäkän vihreä, jäisköhän sitä aleihin? Pususammakko mekosta sen sijaan uskon pääseväni helposti yli. Puoleen sääreen ulottuva trikoomekko muistutti vähän turhan paljon yöpukua.  Isokukka tunikassa oli sitä jotain, mutta ei riittävästi.

131202_individ_130115131205_individ_130115131207_individ_130115

Onnille lähti yllättäen yrmypyllyt. Alunperin mainostamani sammakkotaskut olikin livenä paitsi turhan vihreät, myös vähän tyttömäset. Makuasioita tietty. Sen sijaan yrmyt oli mageet! Koko tuli otettua riskillä 86/92, kun sovitusversio 74/80 oli melko nafti.

Näissä kyllä ainakin nalletaskujen kanssa heitteli koot tosi runsaasti. Ärsyttävää, kun ei voi luottaa, että kaksi samalla koko lapulla varustettua tuotetta olisi myös oikeasti samankokoiset! Enkä tilannut tuota bodya, se oli pilattu oransseilla kanttauksilla, jotka ei sopineet siihen yhtään. möh.

115

Äiskä jäi taas ilman. Paitsi emännänlahjana otin Moodyfrog topin. Sen kokovalinta kylläkin oli sellaistakin arpapeliä… Saattaapi päätyä vielä SyPyihin…

nivå1_text_130130

Että semmoiset miikkarit meillä, joko muut on nähneet mallistot livenä? Mitä tuli tilattua?

2 kommenttia:

 1. :D Luulin että olen ainoa jonka mielestä nuo pitkät mekot muistuttaa yöpukua - näköjään sitten en. Muuten kuosi olis kyllä taas kiva.

  Meille tullee jossain vaiheessa panda-tunika kanssa just kokoa isompana niin kuin pupu taskussakin jo on. Nyt just en voi ostaa kun oon helmikuun ostolakossa. Toivottavasti maaliskuullekin riittää vielä myytävää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et todellakaan oo ainoo! Ja hei, maaliskuullehan tulee se lisämallistokin, joten eiköhän siellä myytävää ole. 13. päivä tulevat myyntiin.

   Poista