Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kalakarkkeja ja värittelyä

Kerroin viime viikolla meidän päässeen Buzzadorin Möller Pikkukalat kampanjaan.
Eilen ne pikkukalat sitten uiskenteli kotiin, posti oli ikävästi kohdellut pakkausta, mutta onneksi sisältä löytyi silti se mitä pitikin; kaksi paketillista Möllerin hedelmänmakuisia Pikkukaloja.
IMG_6914IMG_6916
Väriteltiin Aamun kanssa keittiön pöydän ääressä ja auringon valaistessa värityskuvia muistin kuin muistinkin avata paketin, 2 kalaa/nassu on sopiva päiväannos, siihen on tyydyttävä, vaikka testihenkilö söisi näitä mieluusti paketillisen.
IMG_6913
Kaukana ollaan niistä kalanmaksaöljylusikalle irvistelevistä lapsukaisista, näitä on kutsuttu meillä kalakarkeiksi, eikä suotta. Maku on vähän samantapainen, kuin esimerkiksi hedelmä aakkosissa, kalat on pehmeitä, helppoja pureskella, mutta myös mukavan liukkaita nielaista.
IMG_6917
Meillä on syöty näitä ennenkin ja varmasti tullaan syömään jatkossakin!

Näitähän voi siis ostaa ihan perusmarkettien hyllyiltä tai apteekeista. Hinta vaihtelee 10-15 € välillä riippuen ostopaikasta ja pakkauksessa on 45 "karkkia", hassu määrä, kun niitä pitäisi syödä 2 päivässä.
Makeutusaineenakin näissä on käytetty ksylitolia ja sorbitolia, eikä näissä ole keinotekoisia väriaineita tai säilöntäaineita.

Lisätietoja:
Möller.fi

Ja Buzzadorina toimiessanihan minä saan testattavakseni kivoja tuotteita sillä edellytyksellä, että raportoin käyttökokemuksistani teille. Toisissa kampanjoissa tulee näytteitä jaettavaksi myös ystäville ja tuttaville :) Ihan hauskaa puuhaa, etenkin kun kampanjoihin osallistuminen on vapaaehtoista.

1 kommentti:

  1. Mä muuten mietin kans tuota paketissa olevien kalojen lukumäärää, kun se ei ole millään muotoa kahdelle jaollinen. Siinä on ehkä ajateltu enemmän sitä pakkauskokoa vain... Tai sitten ovat juonia, että asiakkaan on pakko ostaa uusi paketti, kun vanhaan jäi yksi törrööttämän ikävästi ilman keveria :D

    Meilläkin kalat ovat tykättyjä ja itse asiassa jo vanhoja tuttuja. Buzzaustakin pian tulossa ;)

    VastaaPoista