Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Onnin välikausi part.2.1…

Niin se Onnin välikausi… Kerranhan mä siitä jos postasinkin, mutta se nyt on jo ihan menneen talven lumia, uusissa perheissä tai etsimässä sellaista.
Otetaanpas sitten uusiksi, nyt mä lupaan, että tämä oli tässä!
Pahoittelen kuvausolosuhteista aiheutunutta ylivalotusta.
IMG_6900
Reima fleece-haalari 80 cm, Reimatec haalari 80 cm, Reima minitec kintaat ja ajoneuvo pipo. Nämä pitäis mennä syksylläkin.
IMG_6901
Lindex sade-/kuorihaalari 74 cm, Tinttu lohishattu, Kivat- lapaset ja HC-kintaat. Haalari on mainio 8 euron kirppislöytö, tällä konttaillaan kevät ihan surutta ja nakataan menemään sen jälkeen.
IMG_6907
Ellokselta syksyllä tilattu jumppis 80 cm, H&M softshell 86 cm, tähti pipo on ompelijan tekemä, denim-kuosinen on Kappahlin viime kevään mallistoa. Softshell menee heittämällä vielä ens syksynäkin, ehkä ens vuonnakin, mutta ei ollut hullumman näköinen tänään sovitettunakaan. Jumppis on aika reilun kokoinen kanssa, menee kesän kylmissä illoissakin.
IMG_6908
Wanted tämä pipo koossa 49/50!

4 kommenttia:

 1. Kivat varusteet! Millaista mitoitusta tuo hm softshell on? ja onko meidän Toivo vähän iso? Miten vanha Onni olikaan???

  VastaaPoista
 2. Toi softshell on samankokoinen, kuin reiman 80 cm vk-takki viime kevään mallistosta, hieman itseasiassa kapeampi. Mutta koska Reiman takki on ehkä vähän reilu, sanoisin, että tuo on vain vähän naftihkoa.
  Onnille haetaan huomenna tuoreet 8 kk mitat, mutta kyllähän tuo poika miinuskäyrillä kasvaa. Meillä on pikkaraisia lapsia, 4 v Aamu käyttää kokoa 98 (95 cm ja 13 kg).

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Tuo KappAhlin pipohan on aika herkku, olisi siis näköjään pitänyt olla hereillä viime keväänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minäkin olin hereillä vasta alennusmyynneissä, hintaa ei ollut kuin 1 €, mutta jäljellä olevat koot oli sitten sieltä pienemmistä päästä.

   Poista