Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

lauantai 16. helmikuuta 2013

Kenkävaraston pikainventaario

Kuluneella viikolla olen ostanut useammat kengät. Aamulle kolmet ja Onnille yhdet. Niinpä innostuin vilkaisemaan kenkäkaappia, joka tuntuu pullistelevan sisällön paljoutta. En tiedä onko joka taloudessa se sama ongelma, mutta kenkiä vaan tuntuu kertyvän!

Inventaarion lopputulos olikin, että kenkiä on vähintäänkin hyvin… Kuvista puuttuu jotain postissa matkalla olevia kenkiä ja kuvaushetkellä lastenhuoneen komerossa majailleita kenkiä, mukaan luettuna useimmat kesäkengät.

Kevääksi on kengät, kesäksi Aamu tarvinee jotkut ballerinat tms. Syksyksi on jälleen kaikki kengät jos koot vain osuu yksiin. Onnin kengistä lähtenee osa eteenpäin edes käymättä Onnin jalassa.

Kenkienkin kanssa tulee sillointällöin otettua riskiostoja, esim viime viikolla ostin Onnille summamutikassa ensi talven kengät, kun Prismasta sai Eccon talvikenkiä 20 eurolla, kengissä kuitenkin on tullut kuitenkin tehtyä eniten harhaostoksiakin, jalan kokoa on vain ihan mahdoton arvailla.

Aamu on kuitenkin paljon käyttänyt unisex värisiä kenkiä, joten varastoja on hyvin. Eikä noi punaiset kuomatkaan näytä Onnin jalassa tulevana talvena hassuilta, kun päällä on Reiman vihreä Oval-haalari

Helmi1

3 kommenttia:

 1. Voi mikä löytö ne Eccot! En kauheasti osta kenkiä jemmaan, mutta kun hetken mietin niin löytyyhän niitäkin jemmoista...En kierrätä kuin kumpparit ja jotkut sandaalit pojalta toiselle, koska isompienm jalat ovat virheasennossa. _kaikki kengät joutuu siis aina ostamaan, joten olis ihan kiva löytää kengät alesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hankalaa :/ Mistä sen huomaa, että jalat on virheasennossa?

   Prismassa on monesti kengät tosi hyvässä alessa,Kangarooseja on tullut hankittua muutamat ihan minihinnalla. En minäkään varsinaisesti jemmaan osta hirveästi, jotenkin niitä vaan kertyy?!?

   Poista
  2. Meidän pojilla nilkat kääntyy sisäänpäin, selvästi huomaa. Keskimmäisen kenkien pohjat on selvästi kallellaan.

   Poista