Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Uusi tuttavuus

Tein tänään tuttavuutta varsinaiseen karkkikauppaan, kun piipahdiin lastenvaateliike Hoplaassa. Ihan ensikosketuksesta ei ollut kyse, Hoplaan nettikaupassa olen käynyt vilkuilemassa valikoimaa ennenkin.

Koska me kuitenkin asutaan ihan sopivan ajomatkan päässä ja koska minulla oli siihen suuntaan kulkua muutenkin, päätin piipahtaa ihan paikan päällä. Ja voi, en meinannut millään päästä pois! Erityisesti Maxomorran uutuksissa oli paljon houkutuksia. Kokonaisuudessaan kaikki Maxomorran, Moonkidsin, Metsolan, Lipfishin, Noshin ja muiden värikkäiden merkkien vaatteet tekivät oikeasti karkkikauppamaisen fiiliksen.

Mukaan tarttui tällä kertaa vain alekorista löytynyt Maxomorran pipo Onnille. Lauantaina on edessä pitkään suunniteltu reissu Reiman myymälään Kankaanpäähän ja sitä varten täytyi pitää kukkaron nyörit tiukassa. Täytyy palata uudemman kerran, kun reissun kustannukset on selvillä!

Hiplailin muuten Hoplaassa Reiman denim-haalaria… Se oli justiin niin ihana, kuin joka blogissa hehkutetaan. Arvatkaas vaan houkuttelisko…

 

pimg_76295_product

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti