Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

torstai 13. joulukuuta 2012

Bussin pienet matkustajat

Syksyllä tein siskoni suosiollisella avustuksella löydön kirpparilta.

IMG_5628

Tupperwaren koulubussi! Näitä oli Tupperwarella ainakin emännälahjoina joskus kultaisella 90-luvulla, sitä en muista olivatko jossain välissä ihan myynti tuotteena.

IMG_5634

IMG_5635

Meilläkin tälläinen oli ja muistelin, että se oli tykätty lelu. Tuntui vain, ettei niitä oikein löytynyt käytettynä tai ainakin kunto oli surkea. Ei tarvinnut siis kauheasti tuumailla, kun tämä yksilö tuli vastaan, kaikki osat tallella ja tarraukset ehjinä. Ainoastaan opettajalla on ollut nuttura vähän liian kireänä ja siihen on repsahtanut aukko. Ehkäpä joskus silmiin osuu ehjä opettajatar. Hintaakaan ei ollut koko kasalla, kuin 6 €.

IMG_5637

IMG_5645

Ja onhan tällä leikitty meilläkin! Ja paljon. Bussistahan saa katon ja seinät purettua ja niistä muodostuu koululuokka. Penkit kun kääntää toisin päin, saa niistäkin pulpetit. Kätevää vai mitä!

IMG_5647

IMG_5644

Näitä oli aikoinaan myös pala elämää-blogissakin esitellyt vene ja leikkipuisto, johon samat hahmot sopivat. Se leikkipuisto olisi ihan must saada, mutta sitä näkee liikkeellä vielä harvemmin, kuin tuota bussia.

Onko teillä leikitty näillä?

IMG_5638

1 kommentti: