Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Siivoista sitten

Vieraat tuli ja meni. Olivat niin aikaiseen matkassa, että meillä ehdittiin hädin tuskin ylös sängystä ja pukeisiin ja aamiaiselle. Eli suuremmat siivot sai odottaa vieraitten lähtöä. 
Kaupassa ehdin niukinnaukin käväisemään, yhtä aikaa ajettiin nimittäin pihaan.

Lelut levällään, haittaakse?


Ja niin aikaisin sunnuntai aamunahan ei tietenkään ole auki kuin Sale. Yäks. Sieltä ei koskaan löydä mitään, mitä tarttis!
Soveltaen saatiin kuitenkin vieraille pöytään kinkkukiusausta ja mansikkarahkaa. 
Lapset kävi isien kanssa laskemassa pulkalla/rattikelkalla tuossa naapurissa tönöttävässä laskettelukeskuksessa ja me äiskät juoruttiin  keskusteltiin kaikesta tärkeestä.

Imuriin ja pölyrättiin tartuin sitten, kun vieraat oli hyvästelty ja Joulupukin terveiset vaivihkaa vaihtaneet omistajaa.

Aika uskollinen imukoira


Meillä imuroidaan 2-3 kertaa viikossa, ihan riippuen siitä, miten paljon ollaan kotosalla viikon mittaan.
Vähän vähemmälle jää, jos oikein paljon ollaan poissa ja taas kotioloissa hyvin viihdyttäessä tuntuu, että kolme kertaa on ihan liian vähän. Ahkeramminkin voisi siis imuria ulkoiluttaa.

Siinä on kyllä hurja ero, miten paljon sitä moskaa,pölyä ja muuta mukavaa kertyy lattialle näin, kun ollaan lasten kanssa kotona. Silloin kun vietettiin viikot töissä/hoidassa riitti huomattavasti vähempi ponnistelu siivojen kanssa. Tosin ehkä silloin ei myöskään ehtinyt kiinnittää huomiota jokaiseen villakoirapesueeseen.

Nyt nopsasti laittamaan Aamulle vaahtokylpy, lasten nukkumaan menon jälkeen alkaa joulukortti rumba! Ystävällisesti kortit kirjoitti puolestamme Ifolor, mutta hitsi vieköön, kun ne osoitteet pitäisi kuoriinkin raapustaa!


Kelle laitetaan kortti postiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti