Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 11. joulukuuta 2012

Kunnon päivitys

Minulla on ollut tässä kuussa harvinaista onnea arvonnoissa, mukava ylläri oli Lamaze lohikäärmeen voitto Eppusen kaapilla-blogissa.

Eilen olisin voinut testata arpaonnea avaamalla ilmestyvien mustelmien määrän, illan tankotanssitunnilla oli nimittäin aika vauhdikasta menoa. Pienet lihasvauriot ehtinevätkin parantua hyvin ennen seuraavaa tuntia, jos ei paria venyttelytuntia lasketa, niin seuraavat tunnit onkin vasta neljän viikon ikuisuuden kuluttua.

7-030412-how-it-feels-after-pole-practice

2 ½ kuukauden aikana olen käyttänyt reilun 750 minuuttia tämän uuden harrastukseni parissa ja olen sou in laav!  Joka tunnin jälkeen olen herännyt kipeänä ja kankeana ja ihmekös tuo; lihaskuntotreenit oli olleet aika tosi vähällä, ylimääräisiä kiloja keikkui (ja keikkuu edelleen) vyötäröllä ja siellä sun täällä muuallakin, päivän venyttelyt tuli suoritettua sukkia pukiessa.

40-training-for-scorpion-pole-dancing-web

Niinpä onkin ollut ihanaa fantastista huomata muutokset omassa kehossa, lihaskuntoa on tullut roimasti ja vaikka vieläkään en ole notkea kuin kissa, alkaa matka etuspagatiin vaikuttaa saavutettavalta.

23-062112-web

Vuoden suurin haaste onkin ylläpitää saavutetut tulokset pitkän joululoman aikana. Pelkän kinkun syönnin ja lomalukemisten sijaan pitäisikin kuluttaa lenkkareiden pohjia ja ähertääpunnertaa olkkarin matolla

.17-knee-hang-on-for-your-life-web

Omaksi motivaatiokseni aion raportoida treeneistäni täälä, ehkäpä olen tunnollisempi, kun joudun julkisesti tunnustaa paljonko on ahkeroitu. Seuraavan 4 viikon ajan pyrin aina sunnuntaisin päivittelemään kuluneen viikon saavutukset.

Onneksi siskon kämpillä on uuden karhea tanko käytettävissä, ei pääse ihan kokonaan tuntuma katoamaan!

26-062412-web

Ja kun uutta vuotta juhlistaessanne teette kaikki hurjia kunnon kohotus lupauksia, niin suosittelen rohkeasti harkitsemaan tankotanssia. I am Pole-a-holic!

 

Kuvat osoitteesta www.poledancingadventures.com

1 kommentti: