Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

maanantai 3. joulukuuta 2012

Jouluntunnelmaa

Joulukuu tulla tupsahti ja meillä antauduttiin joulutunnelmien vietäväksi niin antaumuksella, että pitäydyin blogimaailmastakin poissa lähes koko viikonlopun!

Aloitimme Aamun kanssa valmistelut perjantaina Uriksen lähdettyä töihin. Matot ulos ja armoton järjestely ja siivous päälle. Ihanan puhdasta tulikin! Sitten kaivettiin kätkköistä jouluvalot, joita oli paljon vähemmän kuin muistin. Saatiin riivittyä valot oikein jopa terassille ja olkkarin ikkunalle.
Onneksi Tonttu oli aavistanut tämän ja tuonut Aamulle sukkaan ihan omat jouluvalot!Vähäsen kaivettiin jo joulukoristeitakin esiin. Näillä mennään nyt sinne joulun kynnykselle, kunnes kuusen myötä tuodaan loputkin joulujutut näkyville.

Lauantaina laittauduttiin kummitytön ristiäisiin ja ihanan nimen pikku tyttönen saikin!
Lahjaksi valitsimme hänelle vaaleanpunaisen vauvamuistojen laatikon, jonka kanteen saa kaiverruttaa nimen, syntymäajat, painon ja pituuden jne.
Toivottavasti on mieleinen, itse tykästyin siihen kovasti.

Sunnuntaina ehdimme vihdoin käymään minun vanhempieni luona.
Äitini antoi minulle ensimmäisen joululahjankin. Juha Tapion Joululauluja CD:n, jota olin kovasti toivonutkin. Äiti halusi antaa lahjan jo ennakkoon, että saan fiilistellä kauniin musiikin parissa joulua odotellessa ja oikeassa oli <3
2 kommenttia:

  1. Hyvä kastelahja! Tuollaisiin en ole törmännytkään. Ihanaa joulutunnelmaa. :)

    VastaaPoista
  2. En ollut minäkään aiemmin nähnyt ja tykästyin kovasti! Rasia oli vielä aika hyväkokoinenkin, joten sinne myös jotain mahtunee.

    VastaaPoista