Mistä on Meirän Maja tehty

Mistä on Meirän Maja tehty?
-Kotiäidistä, Uraputki-isästä, Aamusta ja Onnista ja karvaisesta Kissistä. Niistä on Meirän Maja tehty.

tiistai 18. joulukuuta 2012

Vauvasisustajille vinkkiä...

Voi kökkö. Haaveilin uusista pinnasängyn pehmusteista ja niihin sopivista lakanoista Onnia odottaessa, mutta en millään malttanut niitä ostaa, kun kaikki löytyi jo valmiina.

Tänään kun vilkaisin Lekmerin joulukalenteriin meinasi päästä muutama ärräpää.
Legon pinnasängyn pehmusteita alle 12 € ja pussilakana setit 19.90 €, noita mäkin olisin malttanut ostaa, vaikka olemassa olisi jo mitä. Eikä imetystyynyille ja hoitoalustoillekaan mitenkään hirvittävän paljon jää hintaa.Vähän meinasin tilata ne vieläkin, mutta järki voitti. Onni on nyt nukkunut sängyssään ½ vuotta ja pinniksellä on jäljellä käyttöikää toinen mokoma. Eikö se nyt sen aikaa pärjää noilla nykyisilläkin?Enkä ala varastoimaan siltä varalta, että meillä joskusikinäkoskaantulevaisuudessa kolmas lapsi olisi :D


Elloksen toimintaa on ehkä ihan pikkupakko hieman kritisoida.Tilauksia on syksyn aikan mennyt useampikin ja joka kerta ne on viipyneet matkalla enemmän tai vähemmän, jotain pientä säätämistä on ollut muutenkin.
Tänään siivotessani avasin pankin lähettämän kuoren, jossa olin ajatellut olevan jotain tiliotteen tapaista. Lähetetty se oli 22.11, kuoresta paljatui 130 € rahalähetys Ellokselta. Whaaat!? Soittelin sitten Ellokselle ja selvisi, ettei joulu ole tullutkaan etuajassa. Kyseessä oli hyvitys palautetuista tuotteista. Se oli vaan lähetetty väärälle asiakkaalle. 
Olisin kyllä mielellään kelpuuttanut, toivottavasti hyvä karma kiertää, kun nyt kiltisti asiasta ilmoitin.
Ja asiakaspalvelun kanssa aisoiminenhan siellä on aina niin ja näin, mutta ENSIMMÄISTÄ kertaa sain asioida HYVÄÄ suomenkieltä puhuvan henkilön kanssa tänään, kun yhdistivät minut tiliosastolle.
Ei millään pahalla, mutta helpottaa asioimista, jos puhelimen eri päissä olevat ihmiset ymmärtävät toisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti